Najbolje android aplikacije za 2019 godinu su prograšene. Jupi, čestitamo! Google je objavio svoje preporuke u blogu. Postoje dve kategorije pobednika: one koje su izabrali korisnici i one koje su izabrali stručnjaci kompanije iz Kalifornije.

Najbolje android aplikacije 2019 godine

Što se tiče najbolje android aplikacije koju su odabrali korisnici Google Play prodavnice, prvo mesto ide video editoru Glitch Video Effects koju je uradio develpored InShot. App ima pet zvezdica i preko 62.000 kritika, a skinuta je preko 10 miliona puta. To su impresivni rezultati na tako velikim ciframa.

A što se tiče Google izbora u pitanju je aplikacija za druženje.

To je društvena mreža, ali sasvim drugačija od onih velikih i već pomalo dosadnih. Aplikacija Ablo koju je uradila MassiveMedia iz Belgije olakšava druženje i povezivanje ljudi ali na zabavan način.

Kako radi?

Instalirate je na vaš telefon i onda će vas Ablo povezati sa nekim potpuno slučajnim ko se nalazi na sasvim drugom kraju sveta recimo. Ili možda negde u vašem komšiluku. Ne znate šta da očekujete, da li će biti muško ili žensko, odakle će biti, šta ga zanima i koliko ima godina. I to je sasvim jasno glavni deo zabave koju nudi ova aplikacija.

Ne morate čak ni da govorite istim jezikom pošto će aplikacija automatski prevesti ono što kucate i ono što čitate i to vrlo efikasno.

Google smatra da je Ablo idealna aplikacija za upoznavanje novih kultura i sticanje prijatelja širom sveta. Znate ono – dvoje su se tako smuvali recimo.

Najbolja igra 2019 godine

Možda vas zanima i koja je najbolja igra 2019 godine?

U pitanju je Call of Duty: Mobile, i oko toga se slažu i korisnici i Google eksperti. Igra ima preko 6.2 miliona skidanja u Google Play i ocenu od 4.5. A uz to je namenjena samo starijima od 17 godina.

Kako isprobati nove patike uz pomoć aplikacije saznajte na ovom linku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime