Monitori dijagonale 23 inča trenutno su najzanimljivija i najtraženija roba na svetskom tržištu, bar kada je upitanju prateća oprema za desktop računare. Kao što vam je već poznato kompanija ViewSonic proizvodi jedne od najboljih monitora na tržištu, a nedavno je predstavila model koji je oduševio veliki broj korisnika širom sveta. Radi se o VX2363Smhl-W monitor koji spaja moderan dizaj i vrhunske radne karakteristike sa visokim stepenom energetske efikasnosti i izuzetnim mogućnostima za povezivanje.

Fizički posmatrano ovo je jedan od trenutno najlepših monitora na tržištu. Kompletno je napravljen od pune plastike i što je pomalo neobično za ViewSonic ima široko postolje koje ga čini stabilnim na najrazličitijim podlogama, čak i onim ultra glossy tipa. Kao što smo napomenuli osnovu ovog monitora čini IPS matrica poslednje gneracije koja ima odziv tečnih kristala od svega 2 ms zahvaljujući kojoj slika izgleda gotovo besprekorno. Konkretno sve boje su maksimalno verno reprodukovane dok je detaljnost na izuzetno visokom nivou. Najnoviji filmovi izgledaju kao da se gledaju na najkvalitetnijem bioskopskom platnu, a ono što je veoma važno grafika kod modernih igrica dolazi do maksimalnog izražaja.

Vrhunski kvalitet prikaza prati i odgovarajući OSD koji krajnjem korisniku nudi veliki broj mogućnosti za fino podešavanje slike, kao i svih pratećih parametara iste. Za pozadinsko osvetljenje kod VX2363Smhl-W monitora zadužen je skup LED dioda, a da uživanje u gledanju filmova i multimedije bude maksimalno proizvođač se odlučio da ovaj displej opremi i sa zvučnicima, doduše manje izlazne snage ali dovoljne da zadovolji potrebe prosečnog korisnika. Inače preko ovog monitora je moguće puniti baterije tablet računara, mobilnih telefona i sličnih gedžeta što je još jedno plus. Takođe sa pomenutim mobilnim uređajima je moguće ostvariti i direktnu konekciju, odnosno transferovati sliku sa njih direktno na VX2363Smhl-W monitor.

Kao što smo na početku rekli VX2363Smhl-W monitor prate i odlične mogućnosti za povezivanje sa najrazličitijim uređajima zbog čega je za klasu ispred sličnih konkurentskih rešenja. Njegova velika prednost se ogleda i u tome što se odlično razume sa svim aktuelnim Windows i Mac okruženjima, kao i u činjenici da se tokom rada jako malo greje. Za ono što nudi VX2363Smhl-W monitor je i sasvim korektno poziciniran na tržištu.

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: WinWin

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime