Epson nastavlja da nas oduševljava svojim proizvodima, koji kao da su idealno namenjeni baš za naše područje, cenovno su vrlo prihvatljivi, nude dosta korisnih opcija, a pritom je kvalitet na izuzetno visokom nivou. Pored svega navedenog, model Stylus S22 se odlikuje i sjajnim dizajnom i odlično će se uklopiti u okruženje vašeg doma.

 

Mi smo odštampali par dokumenata, i prikaz boja veoma dobar i jasan (više nego što smo očekivali), a najviše nam se svideo kvalitet odštampanih fotografija, pa ovaj štapač preporučujemo svima onima koji bi želeli kućnu foto-laboratoriju а pritom imaju ograničen budžet.

 

Ono što Epson Stylus S22 čini drugačijim je prvenstveno, vrhunski kvalitet boja postignut zahvaljujući Epson DURABrite Ultra mastilu, koje je jedinstveno po tome što se suši gotovo trenutno a otporno je na vodu, razmazivanje, markere za označavanje teksta, pa čak i na izbleđivanje tokom vremena ili pod uticajem sunca, što govori o tome da ne morate više da brinete o dugotrajnosti vaših omiljenih fotografija.

 

Nije na odmet da ponovimo, da svi Epsonovi štampači imaju odvojen sistem kertridža. U praksi ovo znači da menjate samo onu boju koja se istrošila, čime se dosta štedi. Kod drugih proizvođača u jednom kertridžu se nalazi više boja, tako da istekom jedne boje korisnik mora da zameni kertridž iako su druge boje još uvek upotrebljive. Model S22 nas je oduševio i prosto se pitamo, kako je moguće da tolika tehnologija i toliki broj inovacija bude ponuđen za cenu koja je oko 4000 dinara. Naša topla preporuka!

 

Cena (sa PDVom): 4000din
BS procesor – www.bsprocesor.com

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime