Iz kompanije Chieftec stiže još jedno Smart napajanje dizajnirano za zahtevnije korisnike, gejmere i enetuzijaste. Njegova oznaka je GPS-700A8 i odlično se pokazao kako sa konfiguracijama iz srednje klase, tako i sa desktop računarima koji imaju NVIDIA SLI i AMD CrossFire X grafičke podsisiteme. Zapravo, GPS-700A8 napajanje spada u onu kategoriju napajanja koja mogu da ponude zaista mnogo za sasvim pristojnu količinu novca i upravo zbog toga je jako popularno u svetu, a uskoro se očekuje in a našem tržištu.

Ovaj izvor odlikuje izlazna snaga od 700W, visok nivo energetske efiksnosti (i preko 80%) i veoma, veoma tih rad zahvaljujući Silent cooling sisitemu. Upravo zbog svega toga Smart GPS-700A8 napajanje je idealno za jače PC mašine, ali i uopšte za sve konfiguracije koje ciljaju na stabilnost i pouzdan rad. Kao i ostali modeli iz ove Chieftec-ove familije napajanja, tako i GPS-700A8 nije modularnog tipa, ali poseduje sve neophodne konekcije i izuzetno lako se montira u sve vrste ATX kućišta. Zanimljivo je da su kablovi izvedeni tako da ne mogu da prekriju komponente unutar kućišta što je od ključnog značaja za idealnu cirkulaciju vazduha.

Od ostalih bitnih karakteristika Chieftec GPS-700A8 napajanja svakako treba izdvojiti veliki broj implementiranih zaštita: OVP (Over Voltage Protection), UVP (Under Voltage Protection), OCP (Over Current Protection), SCP (Short-Circuit Protection), OPP (Over Power (Load) Protection) i OTP (Over Temperature Protection), kao i sjajnu garanciju od 2 godine. Cena ovog modela za sada nije poznata za domaće tržište, ali očekuje se da bude sasvim korektna.

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime