Sa fleš memorijama se družimo gotovo svakog dana i zahvaljujući njima brzo i lako prenosimo gigabajte i gigabajte podataka sa jedne na drugu lokaciju.

Ponuda ovih gedžeta na tržištu je veoma bogata, međutim malo je onih ultra brzih rešenja. Kompanija Kingston je uvidela to i dizajnirala je model pod nazivom DataTraveler HyperX 3.0, koji prati crte popularne HyperX porodice memorija.

Sam felšić je malo robusniji i napravljen je od metala i gume koja ga čini otpornim na sve spoljne prilike i neprilike (kiša, vetar, voda, zračenje…), ali mu daje i zavidan nivo otpornosti  na padove i udarce. Srce DataTraveler HyperX 3.0 flešića čini ultra brza NAND fleš memorija i USB 3.0 kontroler poslednje generacije sa kojim postiže neverovatne brzine transfera podataka (135MB/sec. – upis, 225MB/sec. – čitanje). Upravo zbog toga sjajno je rešenje za entuzijaste, gejmere, tajne agente i ljubitelje IT novotarija.

Toliko je opasan da na njemu možete držati i OS, zajedno sa svim pratećim aplikacijama, potpuno sigurni da će sve besprekorno funkcionisati.

Kingston DataTraveler HyperX 3.0 drajv proizvodi u kapacitetima od 64GB, 128GB i neverovatnih 256GB i već je dostupan na našem tržištu. Ali pazite! Cene su takve da će vas zaboleti glava!

Cena (sa PDV-om): model od 64GB – oko 15.000,00 dinara
Kontakt: Kingston

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime