Cooler Master je stekao reputaciju zahvaljujući odličnim kućištima i napajanjima i u tom segmentu nema ozbiljniju konkurenciju. Prateći događanja i zahteve tržišta, kompanija je odlučila da proširi proizvodni program i da svoja iskustva ugradi u opremu namenjenu igračkoj populaciji. Tako je nastao miš Storm Sentinel Z3R0 G, model sa karakteristikama i funkcionalnošću neophodnim za prave igrače. A uz to izgleda kao da je upravo izašao iz teretane!

Već na prvi pogled jasno je da ovaj super miš nije za svakoga. Kućište ergonomski oblikovano samo za dešnjake odlično leži u ruci, a tasteri, svih 8 komada, su na pravom mestu i reaguju na svaki dodir sa vrhunskom preciznošću. Tu su i LED infikatori za brzo informisanje o podacima neophodnim korisniku u svakom trenutku. Miš se dobija sa 128KB memorije što je dovoljno za čuvanje makroa i profila velikog broja igara. Glavni “motor” ovog miša je senzor Twin Eye sa rezolucijom do 5600 DPI i mogućnošću nezavisnog podešavanja po X i Y osi. U kompletu stiže i pet tegova, po 4,5g svaki, za podešavanje težine miša, pa se njegova početna težina 139g može povećati do 161,5g. 

Uz Z3R0 G se dobija softver za podešavanje boje signalnih lampica i rad sa makroima. Isto tako, tu je i editor skriptova koji omogućavaju pravljenje  komandi neophodnih za izvođenje kompleksnih radnji, što pomoći će igračima da postignu najbolje rezultate u svakoj igri.

Korisnicima koji se ne bave igranjem, cena može izgledati previsoka, ali s obzirom na kvalitet izrade i funkcionalnost, ona je sasvim primerena i opravdana. Na kraju, dobri rezultati i zabava nemaju cenu.

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime