Zamislite da vaš miš može da se kreće po staklu. Ne verujete da je to moguće? Onda je vreme da upoznate Logitech Darkfild miševe…

Performance MX

Performance MX u dizajnerskom smislu dosta podseća na MX Revolution, šta više za njegovu izradu je i upotrebljen kalup pomenutog miša, s tim da su se kreatori odlučili za nešto zaobljenije ivice i kombinaciju tamno plave i crne plastike. Poseduje fleksibilan sistem za punjenje baterije, tako da ga možete dopunjavati preko računara ili utičnice u zidu i dok ga koristite. Njegova glavna prednost u odnosu na sve ostale miševe leži u Darkfild tehnologiji. Pomenuta koristi mikroskopiju tamnog polja za detektovanje mikroskopskih čestica i mikroogrebotina, umesto da za referentne tačke koristi samu površinu. Senzor u mišu posmatra čiste prostore stakla kao što ljudsko oko vidi čisto noćno nebo – kao tamnu pozadinu na kojoj se čestice prašine vide kao svetle tačke i u odnosu na njih interpretira kretanje.

Cena (sa PDV-om): 11.426,00 din

Anywher MX

Ovo je miš namenjen vlasnicima notebook računara i svojim vizuelnim identitetom dosta podseća na legendarni VX Nano. Lepih je kontura, prirodno dobro leži u skoro svakoj šaci, a tasteri na njemu za kretanje napred (forward) i nazad (back) po stranicama se nalaze tik iznad palca i omogućavaju efikasno surfovanje Internetom. Anywher MX koristi isti senzor kao i Performance MX, samo je od njega znatno manji i upravo u tome je suštinska razlika između njih. Sve ostale karakteristike su im potpuno identične.

Cena (sa PDV-om): 9.148,00 din
Computerland – www.computerland.rs

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime