Na nedavno završenom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu kompanija Logitech je predstavila jedan neverovatan miš, koji je odmah osvojio i posetioce i stručni žiri ove manifestacije. Njegovo ime je Logitech Cube (Logitech kockica), a isti je dobitnik nagrade za inovativni dizajn. Pogledajmo o kakvom proizvodu je reč!

Logitech Cube je u pravom smislu reči kockica dizajnirana da vam olakša kretanje kroz sve vrste aktuelnih platformi (Mac OS X, Windows…), ali i da bude dobar prezenter kada zatreba. Fizički ovo je jedan od najmanjih miševa koje smo videli do sada, ali po pitanju radnih karakteristika spada među najbolje gedžete ovakvog tipa.

Kada se koristi kao običan miš po funkcionalnosti je sličan Apple-ovom Magic Mouse-u jer koristi senzor osetljiv na dodir za skrolovanje kroz internet strnice. To radi u sprezi sa Flow Scroll softverom koji mu daje na dodatnoj fleksibilnosti i podiže nivo upotrebljivosti na jedan viši nivo.

Sa druge strane kada se koristi u prezentacione svrhe dovoljno je samo podignuti ga sa podloge i za par sekundi pretvoriće se u sjajan vodič kroz slajdove ili bilo koji drugi prezentacioni materijal.

Logitech Cube se odlično snalazi na svim radnim podlogama uključujući i drvene, a sa računarom komunicira preko Unifying prijemnika koji paraleno može da opslužuje do šest periferija ovog proizvođača. Kul stvar je i što koristi jednu punjivu bateriju sa kojom se postiže veoma dobra radna autonomija. Apsolutno fantastičan mišonja!

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: Logitech

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime