Asusov prenosivi projektor P1 malih dimenzija i težine, namenjen je za prezentacije u malim prostorima. Zahvaljujući LED lampi sa osvetljajem 200 ANSI lumena i rezoluciji 1280 X 800  posao će uvek odraditi bez greške, a na udaljenosti 1m od zida može da prikaže sliku dijagonale 40 inča. 

Povezivanje ovog projektora je lako i korisnik može da bira između VGA i kompozitnog priključka. Ugrađene komande za podešavanje osvetljaja i kontrasta su tu da dodatno poboljšaju kvalitet slike, a kvalitetan objektiv ima odličan fokus i obezbeđuje ujednačen prikaz. Tu je i mogućnost izbora jednog od pet osnovnih predefinisanih režima – Dynamic, Standard, Game, Theatre, Scenery i dva specijalizovana režima – Whiteboard i Blackboard. Oni povećavaju ili smanjuju osvetljaj i time doprinose kvalitetu prikaza prezentacije. Eko mod smanjuje osvetljaj 36% čime se štedi energija i produžava radni vek lampe koja bi trebalo da posluži 30.000 sati.

Projektor može da prikazuje sliku u formatima 16:9, 16:10 i 4:3, a funkcija Auto Keystone će sprečavati trapezoidni prikaz kad god se promeni ugao pod kojim stoji projektor.

Budući da koristi LED lampu, Asus P1 ne mora da čeka da se ista zagreje kako bi počeo sa radom. I posle dužeg korišćenja lampa se ne zagreva previše pa ne postoji opasnost od opekotina ili oštećvanja druge opreme. Projektor nema ugrađen zvučnik ni daljinski upravljač, ali mu to i ne smeta budući da je namenjen manjim prostorijama.

Male dimenzije, odlične karkteristike i povoljna cena su dovoljan razlog za kupovinu ovog projektora, koji će dati sve od sebe na prezentacijama u malim prostorijama. Zato će biti sjajan za putovanja, bilo da ga koristite kao poslovni uređaj ili onaj za zabavu i gledanje na odmoru!

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime