Kompanija Kingston nedavno je osvežila svoju ponudu HyperX DDR3 memorijskih modula jednim vrhunskim memorijskim kitom oznake KHX18C9T3K2/8X. Isti pripada HyperX Beast familiji i namenjen je pasioniranim gejmerima i entuzijastima. Vizuelno posmatrano poprilično se razlikuje od ostalih HyperX modula prvenstveno zbog modernije dizajniranih hladnjaka koji se protežu celom dužinom memorije i omogućavaju brzo odvođenje toplote sa memorijskih čipova. Crne su boje i ostavljaju veoma moćan utisak.

Osnovu ovog memorijskog kita čine dva modula od po 4GB, što u ukupnom zbiru daje 8GB raspoložive memorije. Pomenuti rade na taktu od 1866MHz i na default vrednostima imaju podešene tajminge na vrednosti od 9-11-9 pri naponu od 1.65V. Uz kvalitetnu matičnu ploču sa ovim memorijskim kitom možete postići fantastične radne rezultate, a jača strana im je i odličan OC (overkloking) potencijal. Ako ste vešti sa overklokingom i imate dobru ploču možete postići od 10% do 15% bolje radne performanse, što je fantastičan rezultat.

Kingston je KHX18C9T3K2/8X memorijski kit dizajnirao za rad sa Intel Core i5 i i7 procesorima treće generacije, kao i sa najnovijom A serijom AMD procesora, a njihova velika prednost pored vrhunskih OC mogućnosti krije se i u podršci za Intel XMP, tako da korisnici mogu sa lakoćom postići najbolju optimizaciju performansi jednostavnim biranjem profila brzine, ručno naštimovanih od strane inženjera iz Kingstona.

Kada se podvuče crta na sve viđeno možemo reći da je Kingston sa KHX18C9T3K2/8X modulima kupcima ponudio vrhunsku DDR3 radnu memoriju sposobnu da odgovori na sve zahetve koji se postave ispred nje. Idealna je za pasionirane gejmere i entuzijaste, kao i za sve koji se bave ozbiljnim editovanjem video sadržaja. Cena joj nije mala, ali vredi svaki uloženi dinar!

Cena (sa PDV-om): oko 5.500,00 dinara
Kontakt: Kingston

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime