Chieftec je izuzetno popularan brend na ovim prostorima i to pre svega zahvaljujući vrhunskim kućištima i sjajnim napajanjima. Mi smo u više navrata do sada imali priliku da vam predstavimo najrazličitije proizvode ovog velikog svetskog giganta, a danas smo odlučili da vas bolje upoznamo sa jednim napajanjem izvedenim u SFX format. Isto je dizajnirano za male desktop računare, takozvane mini desktop PC mašine i specifično je po tome što nudi odlične radne mogućnosti i maksimalnu bezbednost od strujnih udara. Njegova oznaka je SFX-350BS i evo kakve je utiske ostavilo na nas…

Kao što smo napomenuli SFX-350BS je napajanje kreirano za mini desktop računare. Nudi maksimalnu izlaznu snagu od 350W i što je jako važno opremljeno je sa najnovijim tehnološkim rešenjima za zaštitu od strujnih udara. Kada to kažemo mislimo na UVP (Undervoltage protection), OVP (Overvoltage protection), SCP (Short-circuit protection) i OPP (Overload protection) rešenja za zaštitu od strujnih udara. Vrhunsku izradu napajanja prati i odlična elektronika, kao i veoma tih ventilator. Inače, SFX-350BS napajanje spada u jedno od najtiših i energetski najefikasnijih u svojoj klasi zbog čega je i dobitnik brojnih priznanja za izdržljivost i tehnološke inovacije.

Ono što je veoma važno istaći kod SFX-350BS napajanja jeste da isto nije modularnog tipa, ali da poseduje sve neophodne izlaze. Chieftec ga reklamira i kao Best Buy napajanje u svojoj klasi zbog izuzetno povoljne cene po kojoj se može nabaviti. Mi vam ga iskreno najtoplije preporučujemo.

Cena (sa PDV-om): 5.932,00 dinara

Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime