Leto je vreme godišnjih odmora i period kada se najviše fotografiše, a za dobru fotografiju vam je potreban kvalitetan digitalac, zar ne? Mi vam preporučujemo jedan sjajan model kompanije Fujifilm čija je oznaka FinePix SL240 i za koji smo potpuno sigurni da će vas oduševiti kako svojim dizajnom, tako i vrhunskim radnim karakteristikama.

FinePix SL240 je digitalni aparat namenjen i amaterima i poluprofesionalcima. Malih je dimenzija i izuzetno lepo leži u ruci. Baziran je na senzoru od 14MP i optičkom zumu od 24x koji ga čine idealnim za svakodnevno fotografisanje. To znači da možete da sedite ispod suncobrana i pijuckate mohito i slikate vaše ortake kako se bore sa velikom belom ajkulom u dubini. Zgodno zar ne?

Odlično se snalazi i po dnevnom i po noćnom osvetljenju za šta je generalno najviše zaslužan njegov kvalitetan blic i vrhunska elektronika, potpisana od strane najvernijih Fuji-jevih partnera. Sa njim možete fotografisati pejzaže, mrtvu prirodu i ljudska lica potpuno sigurni da ćete dobiti maksimalno verne reprodukcije. FinePix SL240 je opremljen i moćnim Fujinon sočivima koja su u stanju da postignu veliku detaljnost.

Kao što smo i predpostavili aparat ima implementiran LCD ekran dijagonale 3 inča preko koga možete upravljati svim parametrima – brzo, lako i jednostavno. Na istom možete odraditi i brzo editovanje snimljenih fotografija i video materijala kao i njihovo "kačenje" na popularne društvene mreže ako vam je net pri ruci.

Suma sumarum FinePix SL240 je izuzetan aparatić odličnih radnih performansi koji će zadovoljiti potrebe većine korisnika, čak i onih zahtevnijih. Ne zauzima mnogo prostora u torbi i što je najbitnije cena mu je više nego atraktivna. Da, čak i u Srbiji.

Cena (sa PDV-om): 30.789,00 dinara
Kontakt: PiN

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime