Tablet računari iz meseca u mesec imaju sve bolju i bolju prodaju, a stručnjaci procenjuju da bi do polovine sledeće godine mogli da čine polovinu prodatih mobilnih računara u svetu. Trenutna situacija je takva da više od 80% prodatih tableta otpada na iPad, međutim pored Apple-a i druge kompanije u ponudi imaju više nego zanimljiva rešenja. Kada to kažemo prvenstveno mislimo naViewSonic koji je nedavno predstavio jedan veoma, veoma interesantan tablet oznake ViewPad 7e sa kojim smo družili ovih prvih prolećnih dana.

ViewPad 7e je tablet namenjen širokim narodnim masama i pogodan je kako za čitanje knjiga i surfovanje internetom, tako i za gledanje filmova i uživanje u multimediji. Baziran je na ARM A8 procesoru (1GHz) i poseduje 512MB DDR2 radne memorije i 4GB fleš storidža.

Iz naziva modela nije teško zaključiti da ViewPad 7e raspolaže sa displejom dijagonale 7 inča, koji operiše sa rezolucijom od 800×600 piksela. Isti je Multi-Touch tipa i nudi kristalno jasnu reprodukciju boja i dobru detaljnost. Kada smo već kod ekrana da kažemo da je staklo na njemu napravljeno tako da prsti bukvalno klize po površini, bez stvaranja otpora i trenja, što će se posebno dopasti naprednijim korisnica.

ViewPad 7e donosi korisniku sjajnu konektivnost, kako žičnu, tako i bežičnu (WiFi i Bluetooth adapteri), ali i prednju (0.3MP) i zadnju (3MP) kamericu zahvaljujući kojima ćete uvek biti u kontaktu sa vama dragim osobama i poslovnim partnerima. Baterija mu je jača strana, kao i izrada koja je u rangu sa najskupljim tabletima na tržištu.

Jednom rečju – pravi tablet za svaki dan!

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: ViewSonic

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime