Logitech squeezebox duet

Logitech je nastavio stopama nagrađivanog Squeezeboxa i predstavio Squeezebox Duet mrežni muzički uređaj pomoću kog je omiljena muzika dostupna iz bilo kog mesta u stanu. Novi Squeezebox Duet se sastoji od inovativnog upravljača sa full-colour LCD ekranom, prijemnika koji omogućavaju bežičnu pretragu, odabir i slušanje muzike preko zvučnika bilo gdje u kući, čak i kad je računar ugašen.

Logitech Squeezebox Duet mrežni muzički sistem ljubiteljima muzike donosi osobne muzičke kolekcije, Internet radio i pretplatničke servise preko sistema za kućnu zabavu u dnevni boravak, spavaću sobu, pa čak i kuhinju. Tačnije, svugde gde postoji audio oprema. S tim da se odabir muzike sa Squeezebox Duet upravljačem može obaviti iz dlana ruke.

Squeezebox duet upravljač

Kako bi pomogao u kretanju kroz digitalne muzičke kolekcije, novi Squeezebox Duet upravljač ima full-colour LCD displej diajagonale šest centimetara. Daljinski upravljač sastoji se od prikladnog scroll dugmeta, intuitivnih tipki i poznatog izbornika, što korištenje čini lakšim. Korisnici mogu bez problema da pristupe ličnim kolekcijama, Internet radio stanicama ili online pretplatničkim servisima kao što su MP3tunes.com, Rhapsody ili Pandora.

Osim toga, na ekranu su prikazane i fotografije izvođača, omoti albuma, a postoji mogućnost i postavljanja sopstvenog wallpapera.

Reklama i opis:

Domino Magazin je od 2007. godine vodeći lifestyle portal u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nemanja Nikolić.