Kompanija LG Electronics (LG) objavila je da će učestvovati na ovogodišnjem sajmu CES u Las Vegasu, gde će premijerno predstaviti brojne proizvode. Pres-konferencija ‘Life’s Good’ održaće se 4. januara u Mandalay Bay kongresnom centru, sa početkom u 08:00h po pacifičkom, odnosno 17:00h po lokalnom vremenu.

Događaj će otvoriti izvršni direktor William Cho, koji će predstaviti LG viziju za 2023. godinu, uključujući inovacije za bolji život i izazove kontinuiranog unapređenja korisničkog iskustva, kao i predanost kompanije u oblastima zaštite životne sredine i stvaranju inkluzivnijeg društva.

Pored toga, kompanija LG će predstaviti najinovativnije proizvode i pametna lifestyle rešenja koja pružaju izvanredno korisničko iskustvo. Na primer, LG OLED televizori, koji obeležavaju desetogodišnji jubilej, napraviće još jedan iskorak u tehnologiji prikaza, dok će kućni aparati biti predstavljeni na potpuno drugačiji način, nudeći uvek više svojim korisnicima.

Pres-konferenciju je moguće uživo pratiti na sajtu kompanije (www.LG.com/CES2023), kao i na LG Global YouTube kanalu gde će gledaoci biti u prilici da vide nova lifestyle rešenja koja će biti predstavljena na sajmu CES 2023.

Domino Magazin je od 2007. godine vodeći lifestyle portal u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nemanja Nikolić.