LG Electronics je predstavio je novi LG Zero Pixel Guarantee program, koji podrazumeva servis besplatne zamene novog monitora, u roku od 72 sata od kupovine, u slučaju kvara makar i jednog sub-piksela. LG je predstavio i novu liniju LED LCD monitora zasnovanih na naprednim tehnologijama sa fokusom na potrošačima.

LG Zero Pixel Guarantee program pruža dodatnu sigurnost potrošačima pri kupovini novih LG LCD monitora. Kako je broj piksela sa greškom u odnosu na veličinu ekrana zakonom limitiran, nijedan proizvođač nije obavezan da obezbedi ovakvu vrstu usluge na našem tržištu. Međutim, ukoliko kupac utvrdi da njegov novi LG monitor sadrži makar i jedan sub-piksel sa greškom, takozvani „mrtvi sub-piksel”, LG mu pruža mogućnost da u roku od 72 sata od trenutka kupovine vrati kupljeni proizvod u prodajni objekat i zameni ga za odgovarajući novi LG monitor.

Uz Zero Pixel Guarantee program, LG je predstavio i LG E50 seriju iz nove serije LED pristupačnih monitora na našem tržištu. Model E50, u verzijama od 20 i 23 inča, obeležava početak dostupnosti LCD LED modela na srpskom tržištu, pristupačnih svakom budžetu. LG LED ekrani serije E50 nude i živopisne slike izvanrednog sjaja, zahvaljujući potpunom LED pozadinskom osvetljenju, umesto uobičajenog CCFL osvetljenja ekrana. LG Original Ratio, Cinema Mode i Auto Bright funkcije takođe doprinose izuzetnom kvalitetu slike, dok Dual Screen opcija nudi automatsku podelu slike na dva dela ekrana i omogućava istovremeni rad u dva programa, na primer rad na dokumentu i surfovanje internetom u istom prikazu. Elegantan dizajn modela E50, profila debljine svega 17.5mm, prati i visoka energetska efikasnost ovog monitora, svrstavajući ga u red ekoloških uređaja koji doprinose očuvanju životne sredine.

„LG je poznat po svojim visokokvalitetnim monitorima, kao i drugim jedinstvenim proizvodima fokusiranim na potrebe potrošača. Zero Pixel Guarantee program dodaje i najviši nivo pratećih usluga, dok nove serije pristupačnih LCD LED monitora doprinose većoj dostupnosti nove tehnologije. Sigurni smo da će ove dodatne vrednosti za naše potrošače ojačati našu poziciju na tržištu monitora”, rekao je Predrag Todorović, direktor predstavništva LG Electronics u Srbiji, na predstavljanju programa i nove serije monitora u Beogradu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime