Vip mobile i LG Electronics predstavili su dugoočekivani LG G2 smart telefon, koji je u Srbiji premijerno dostupan u okviru Vip postpejd ponude. Kao uređaj koji istinski odražava potrebe sve zahtevnijih korisnika, novi LG G2 smart telefon omogućava niz praktičnih funkcija, uključujući intuitivno korisničko iskustvo i neprevaziđeni ergonomski dizajn.

Ovaj model pomera granice kada je dizajn smart telefona u pitanju i to kroz postavljanje tastera na zadnju stranu uređaja. Zahvaljujući jedinstvenoj Rear Key funkciji, upravljanje mobilnim telefonom uz pomoć ergonomsko raspoređenog dugmeta na poleđini telefona pruža veću kontrolu korisnicima, jer se upravo tu kažiprst nalazi u prirodnom položaju. Istraživanja sprovedena pri kreiranjuLG G2 modela su takođe pokazala da se zahvaljujući ovomizmeštanju tastera smanjuje mogućnost ispadanja telefona iz ruke prilikom podešavanja jačine zvuka u toku razgovora.

„Vip se trudi da korisnicima uvek prvi predstavi inovativne i revolucionarne proizvode i usluge, a LG G2 smart telefonspada u ovu kategoriju. Zahvaljujući sjanom ergonomskom rešenju, vrhunskim multimedijalnim mogućnostima imoćnom  Qualcomm Snapdragon procesoru, LG G2 je idealno rešenje za privatne i poslovne korisnike“, rekao je Aleksandar Vukosavić, menadžer uređaja i dodatne opreme iz kompanije Vip mobile.

„Imajući u vidu da se filozofija kompanije LG poklapa sa željama naših korisnika, uložili smo ogroman trud pri kreiranju našeg najnovijeg LG G2 smart telefona,“ izjavio je Kenet Dži (Kenneth Ji), direktor poslovne jedinice za mobilne uređaje kompanije LG Electronics Magyar Kft. „Stvorili smo uređaj koji jednostavno razume potrebesavremenogčoveka. Na taj način nastavljamo sa ulaganjem velikih napora u kreiranje komfornih, funkcionalnih, kao i estetski privlačnih uređaja po meri korisnika.“

Ono što čini G2 posebnim, jeste jedinstveno korisničko okruženje koje korisnicima olakšava upotrebu, počevši od onih koji žele da budu povezani preko društvenih mreža, pa sve do onih koji svakodnevno koriste telefon u poslovne svrhe. LG Electronics je na ovom modelu predstavio i novi Full HD ekran dijagonale 5,2 inča, koji predstavlja najveći displej za jednoručne operacije u kategoriji telefona širine 2,7 inča. Pored toga, zahvaljujući naprednojIPS tehnologiji omogućen je precizan prikaz boja i kristalno jasna slika bez ikakve distorzije. LG G2 poseduju kameru od 13 megapiksela sa optičkim stabilizatorom slike (OIS tehnologija) za sprečavanje zamućenja prilikom fotografisanja, što omogućava jasnije i oštrije fotografije čak i kada su napravljene u pokretu ili pri lošim uslovima vidljivosti.
 

LG G2 takođe koristi najnapredniji procesor za mobilne telefone, Qualcomm Snapdragon 800, koji redefiniše iskustvo korišćenja smart telefona kroz zadivljujuće performanse, vrhunsku grafiku i izuzetni kapacitet baterije.

Ključne karakteristike:

•    Procesor: 2.26GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800
•    Ekran: Full HD IPS (1080 x 1920 / 423 ppi) ekran dijagonale 5,2 inča
•    Memorija: 32GB / 16GB
•    RAM: 2GB LPDDR3 800MHz
•    Kamera: (zadnja) 13.0MP sa OIS tehnologijom/ (prednja) 2.1MP
•    Baterija: 3,000mAh
•    Operativni sistem: Android Jelly Bean 4.2.2
•    Dimenzije: 138.5 x 70.9 x 8.9mm
•    Boje: crna

LG G2 dostupan je u Vipu uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinar u tarifama Smart MAX, Standard MAX i BizPartner Zauvek 4000.

 

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime