Garmin Road Runner 405

Sat koji će vam pokazati put

Sat sa GPS uređajem je napravio Garmin, a za razliku od sličnih multifunkcionalnih sprava, Road Runner 405 ne izgleda kao da su ga pravili majstori dizajna sa Elektrotehničkog fakulteta uz asistenciju kuvara nekog motela sa Ibarske magistrale. Pored toga što se može nositi bez bojazni da će vam zbog lošeg ukusa zabraniti ulazak na sve plaže mediterana, ovaj uređaj će vam pokazati i gde se nalazite. Korisno, ukoliko volite noćne šetnje po mračnim ulicama.
 

 

 Logitech Noise Cancelling

Divna tišina

 Kompania Logitech nam je predstavila slušalice koje eliminišu spoljašnju buku, što znači da ovog leta nećete morati da slušate neprekidnu žalopojku vaše devojke koja se žali na katastrofalan smeštaj i poneku malenu leteću bubu šarenih boja. Zvuk je odličan, a Logitech kaže da će aktivni system poništiti buku do 28 decibela, što bi trebalo da bude dovoljno čak i za glasnije "probleme".
 

 

 Tvister peskir

Sunce, znoj i omiljena igra
 
Ako leto planirate da provedete na Ibizi, Iosu, Hvaru ili Adi Bojani gde se mladi satiru od… IGRANJA, onda je idealan peškir za socijalizaciju ovaj koji možete da iskoristite i za omiljenu igru Tvister. Ima li šta lepše, od sunca, muzike i znojanih isprepletanih tela.
 

 

 Husky HM134HDA

Za dugo toplo leto
 
Evropsko prvenstvo u fudbalu ili Olimpijada i hladno pivo! Ima li nešto lepše? Smestite Husky mini frižider za piće tik pored omiljene fotelje, nabacite gomilu čipsa i dočekajte letnji odmor kao prava natovljena balksanska svinjčuga.
 

 

 Talentovan mališan

SGH-i900
 
Samsung je odlučio da upropasti i ovo malo preostalih proizvođača mobilnih telefona koji jedva krpe kraj sa krajem. Na tapetu je sada Apple, a Samsung se potrudio da ubije u pojam čak i novi iPhone, pošto južnokorejski pulen SGH-i900 ima pregršt talenata: kameru od 5 megapiksela koja će prepoznati lice i osmeh, gps i ekran osetljiv na dodir.
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime