Kompanija Epson osvežila je svoju ponudu kompaktnih inkjet multifunkcijskih mašina jednim zanimljivim i veoma privlačnim modelom oznake Expression Home XP-405WH, koji je prvenstveno dizajniran za kućnu primenu, mada se može koristiti i u manjim kancelarijskim okruženjima. Kao i ostali MF uređaji ovog proizvođača tako je i ovaj model baziran na Micro Piezo glavi za štampanje, svim Epson-ovim naprednim štamparskim inkjet tehnologijama i novim Claria Home Ink mastilima zahvaljujući kojima boje na papiru izgledaju maksimalno prirodno, a detaljnost na najvišem mogućem nivou.

Kao što smo napomenuli Expression Home XP-405WH je multifunkcijski uređaj i u biti objedinjuje 3 osnovne funkcije (štampanje, kopiranje i skeniranje) sa mogućnošću bežinog štampanja zahvaljujući ugrađenom WiFi adapteru. Poseduje i čitač memorijskih kartica, kao i lepo rešenu kontrolnu tablu sa velikim displejom (6.3 cm) preko koje možete upravljati svim njegovim funkcijama. Spada u manje potrošeče mastila i optimizovan je za tih i stabilan rad.

Što se tiče brzine štampe ovaj MF uređaj spada u brže sa 33 mono, odnosno 15 kolornih stranica u minuti. Fotografiju dimenzija 10×15 cm formira za 38 sekundi, dok mu za dokument formata A1 treba 33 sekunde – naravno iz osnovnog (Draft) moda štampe. Pored svega odlično se razume sa svim aktuelnim Windows i Mac OS-ovima i što je jako važno nije previse težeka, pa ako zatreba lako ga možete preneti sa jedne na drugu lokaciju. Jedine mane su mu nešto skromniji kapacitet ulazno-izlaznog bloka, kao i nešto zahtevnije održavanje uzrokovano glossy finišom.

Cena (sa PDV-om): 12.108,00 dinara
Kontakt: EWE
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime