Kompanija Epson osvežila je svoju gamu projektora za prezentacione i edukativne namene modelom EB-93H koji je specifičan po tome što daje daleko bolju reprodukciju boja i mnogo veću detaljnost u odnosu na slična konkurentska rešenja iz istog cenovnog ranga. Takođe, ovaj model se odlikuje i skromnim dimenzijama, ali i veoma malom potrošnjom energije. Pogledajmo detaljnije o kakvom projektoru je reč…

Epson je EB-93H projektor kreirao za mala radna okruženja i edukativne ustanove (škole, fakultete…), ali njegova primena može biti i šira. Napravljen je od plastike visokog kvaliteta i ima aluminijumski sklet zahvaljujućim kom je poprilično lagan (3.13 kg) i može se lako preneti sa jedne na drugu lokaciju. Osnovu mu čini 3LCD tehnologija i moćni MLA (D8) čip sa kojim je u stanju da projektuje sliku besprekornog kvaliteta, odnosno maksimalno verne reprodukcije boja i dobre detaljnosti. Ono što ga još čini posebnim kada je kvalitet slike upitanju je i besprekoran prikaz 3D objekata koji se sve češće koriste u prezentacijama.

Epson je EB-93H projektor zamislio tako da se može montirati i na zidne i na desktop nosače, a u paketu ga i isporučuje sa adekvatnim OSD-jem koji se automatski prilagođava polažaju i montaži. Isti poseduje i veliki broj drugih funkcija, kao i veoma intuitivno radno okruženje. Što se tiče konektivnosti EB-93H projektor raspolaže standardnim ulazima (VGA, HDMI, Ethernet, USB 2.0…), a ono što je veoma važno je i činjenica da je kompatibilan sa najrazličitijim OS platformama.

Za kraj priče o EB-93H projektoru ostaje još da istaknemo kako se krajnje jednostavno održava i kako u radu stvara minimalni stepen buke. Takođe, važi i za jedan od energetski najefikasnijih projektora na tržištu pošto njegova lampa troši i do 40% manje energije u odnosu na slične modele.  Za ono što nudi i cena mu je sasvim korektna i upravo zbog nje ima velike šanse da se nađe u velikom broju školskih učionica i kancelarija.

Cena (sa PDV-om): 82.523,00 dinara

Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime