Kompanija Kingston nastavlja da razvija vrhunska SSD rešenja, kao i da prati aktuelne tržišne trendove pa je u skladu sa njima nedavno predstavila novi SSD velikog kapaciteta – SSDNow V310 SSD od 960GB. Radi se o trenutno jednom od najboljih SSD-ova na svetu koji poseduje brzi  Phison 3108 kontroler i memorijske čipove velike brzine upisa i čitanja podataka (450MB/s). Da budemo precizniji on nudi do 10 puta (u nekim slučajevima i do 20 puta) brži trnasfer informacija (podataka) u odnosu na najbrže HDD-ove čije se magnetne plče rotiraju brzinama od 7200RPM. Pored toga SSDNow V310 SSD od 960GB je opremljen i sa velikim brojem novih tehnoloških rešenja koje omućavaju pouzdan rad i maksimlanu bezbednost upisanih podataka.

Kao i ostale SSDNow diskove, tako i SSDNow V310 od 960GB Kingston proizvodi u 2.5-inčnom formatu, pogodnom za ugradnju i u notebook i u desktop računare. Isti se izdvaja i po tome što se može naručiti sa najrazličitijom pratećom opremom sa kojom se iz par poteza pretvara u moćni eksterni hard drajv. U takvoj verziji (kombinaciji) on predtavlja veoma moćno rešenje za eksterno čuvanje podataka i što je naprednim korisnicima jako važno ultra je mobilan jer teži svega 92.5 grama.

Za razliku od većine SSD-ova na tržištu SSDNow V310 od 960GB se može koristiti za najrazličitije namene, odnosno može biti odlično rešenje i za kućnu i za poslovnu primenu. U radu se malo greje, a pošto nema mehaničkih delova potpuno je tih. Kingston kod ovog modela posebno ističe i njegov visok stepen kompatibilnosti sa aktuelnim Windows i Mac okruženjima, kao i činjenicu da će na globalnom tržištu imati veoma korektnu cenu.

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: Kingston

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime