Časopis Mikro će i ove godine dodeliti nagrade IT Globus za najbolje IT proizvode u Srbiji. Pobednike proglašavaju urednici časopisa Mikro, a tako će i ove godine na završnoj večeri, 02. decembra u hotelu Hyatt Regency, biti uručene nagrade najboljima u računarskom sektoru.
 
Dodeliće se i dve specijalne nagrade: Najveći IT doprinos i Najveći IT promašaj u protekloj godini, koju dodeljuju vodeći informatički novinari u Srbiji. Najveći IT doprinos, zaslužuje Zlatni globus i do sada su to dobijale kompanije za najveći doprinos srpskoj privredi i njih su do sada dodeljivali ministri u odgovarajućem sektoru privrede ili koji je imao uticaja na odgovarajući projekat dok najveći IT promašaj zaslužuje Crni globus, i kao i svake godine, privlači najviše pažnje.
 
Ove godine, po drugi put, glasovima IT novinara biće proglašen i najbolji novinar u ovoj oblasti, koji svojim radom i objektivnim stavom u potpunosti zalužuje ovu titulu. Na završnoj ceremnoniji dodele nagrada biće uručena i donacija u računarskoj opremi osnovnim školama u Srbiji, prikupljena u akciji Probudimo IT Srbiju, koju su zajednički organizovali časopis Mikro i Narodna kancelarija Predsednika Republike Srbije. Direktorka Narodne kancelarije, Tatjana Pašić pročitaće listu donatora i reći više o samoj akciji, kao i o drugim aktivnostima Narodne kancelarije.
 
Sponzori manifestacije su: ERC Commerce, Fujitsu Siemens Computers, Microsoft, Gigabyte, BS Procesor i kompanija VIP Mobile.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime