Najnoviji modeli planetarno popularnog iPad-a: iPad Air i iPad mini sa Retina ekranom koje je Apple predstavio krajem prošlog meseca, zvanično će biti dostupni u Srbiji od petka 29.novembra kroz direktnu podršku kompanije Apple. Oficijalna prodaja kreće kod odabranih partnera, a pored sveže lansiranih iPad Air i iPad mini tableta sa Retina ekranom kupcima u Srbiji se nudi i mogućnost kupovine ostalih aktuelnih iPad modela (iPad 2 i iPad mini).

Cene novih iPad tableta zavise od hardverske konfiguracije i kreću se od 55.090,00 dinara za iPad Air modele, dok preporučene maloprodajne cene za iPad mini sa Retina ekranom startuju od 44.990,00 dinara. Aktuelne iPad 2 i iPad mini tablete kupci u Srbiji mogu da nabave po promotivnim cenama koje se kreću od 41.290,00 dinara za iPad 2 model, odnosno od 31.690,00 dinara kada je reč o iPad mini tabletima. Sve iPad tablete na tržištu prati i prodaja odgovarajućih smart cover-a i smart case-ova, kao i ostale dodatne opreme.

O iPad Air-u

Kao najsnažniji predstavnik iPad familije iPad Air donosi do sada neviđene multimedijalne mogućnosti koje posebno dolaze do izražaja na njegovom Retina ekranu dijagonale 9.7 inča i rezolucije 2048×1536 piksela. Odličan je kako za dobru zabavu, tako i za obavljanje svakodnevnih poslova i složenih zadataka u pokretu. Nezamenjiv je za kvalitetno surfovanje internetom i edukaciju na najvišem nivou.

O iPad mini tabletu sa Retina ekranom

Njegove male dimenzije i skromna težina iPad mini tablet sa Retina ekranom ne čine ništa manje ozbiljnim u poređenju sa iPad Air-om jer u osnovi oni dele iste hardverske konstrukcije. Jedina bitna razlika je manja dijagnala Retina ekrana na novom iPad mini tabletu koja iznosi 7.9 inča, dok je rezolucija zadržana na fantastičnih 2048×1536 piksela. Upravo zbog toga igranje igrica i surfovanje internetom na njemu imaju potpuno novu dimenziju, a multimedijalni sadržaji su kristalno jasni sa verno reprodukovanim bojama.

Spisak odabranih partnera kod kojih stratuje prodaja iPad tableta od 29. novembra 2013. godine:

iStyle, TC UŠĆE, II sprat, Bul. Mihajla Pupina 4, Novi Beograd
Tehnomanija, Durmitorska 2 i Savska 35, Beograd
Tehnomanija, Studentski Trg 4, Beograd
Tehnomanija, Omladinskih Brigada 86, Beograd
Tehnomanija, Požeška 91, Beograd
Tehnomanija, Vukasovićeva 50a, Beograd
Tehnomanija, Ustanička 69, Beograd
Tehnomanija, Autoput 18, Zmaj, Beograd
Tehnomanija, IndustrijskaZona bb, Nova Pazova

2 KOMENTARI

  1. Juce sam dobio iPad Air i mogu reci da sam veoma zadovoljan. Displej i grafika su savrseni. Lagan je, lepo dizajniran, sto se i ocekivalo od Apple kompanije. Definitivno najbolji tablet na trzistu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime