Instagram Threads je nova aplikacija koju verovatno nećete koristiti. U pitanju je servis za slanje video poruka. Kada je uključite odmah će prikazati kameru, što poprilično podseća na Snapchat. Ipak nije sve isto.

Instagram Threads

Aplikacija je fokusirana na bliske prijatelje i posebnu listu baš sa njima. Threads korisnici će moći da vide poruke samo ako su oba korisnika potvrdila da su bliski prijatelji. Dakle nema poruka koje će moći da vide baš svi. Ali masovnost i nije ideja.

Takođe, umesto jednostavnog snimanja selfija, aplikacija vam nudi i pregršt emoji statusa kojim možete da opišete vaše trenutne aktivnosti.

A tu je pomalo jeziva opcija – Auto Stats, koji će automatski generisati šta radite i o tome obaveštavati prijatelje. To zahteva pristup svim podacima sa vašeg telefona od lokacije, pokreta, nivoa baterije pa do kontrole contenta koji gledate.

“Na primer, Auto Status će iskoristiti vašu lokaciju da prijatelje obavesti da ste u kafiću”, kaže Karina Newton iz Instagrama.

Ona dodaje i da ovi podaci neće biti iskorišćeni za targetirano oglašavanje. Ako im verujete. Mi ne.

Ipak, mnogi su zabrinuti zbog privatnosti pošto neki Instagram korisnici već tvrde da ih aplikacija prati i prisluškuje, što definitivno nije dobra preporuka za novu Aplikaciju. Mislimo na prisluškivanje razgovora koji se dešavaju u stvarnom svetu.

Kako isprobati patike uz pomoć aplikacije otkrijte na linku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime