Ukoliko vam se dopao naš tekst o šurikenima koji služe kao pribadače za tablu od plute to može da znači samo ove 3 stvari:

1. Da ste odlepili na poslu i da ćete uskoro napraviti masakr motornom testerom.

2. Da ste nindža iz Japana.

3. Da ste štreber izgubljeni slučaj i ložite se na smešne gedžete, a omiljena zabava vam je skupljanje avionskih maketa i plastičnih lutkica vojnika.

U slučaju da ste zaokružili 1. pročitajte ostatak teksta, što će vam možda skrenuti misli sa šefa kako leži u lokvi krvi dok se vi smejete u njegovoj kancelariji. Ukoliko ste nindža iz Japana pošaljite nam neki šuriken i katanu na redakciju i budite dobro. A ukoliko ste se pronašli pod stavkom 3. molimo vas da ugasite ovu stranu i zaboravite da postoji.

Sad kad smo razjasnili sve detalje da se vratimo na tekst. USB šuriken je klasičan fleš disk ali u obliku šurikena. Pravi ga japanska firma Solid Alliance i izgleda stvarno dobro zaboden u kućište. Ima 2 GB, ali je prava funkcija u loženju pred kolegama i ortacima. A postoji i šansa da je vaš šef pročitao ovaj tekst, pa kada vas sa šurikenom odjednom će postati ljubazan prema vama, povećati vam platu i pozvati vas na večeru sa nejgovom ženom i mamom.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime