Fleš diskovi još od svog nastanka predstavljaju jedne od naboljih mobilnih uređaja za brzo i efikasno skladištenje i prenos podataka. Danas oni su bukvalno neka vrsta potrošne robe koja se lako menja i ne košta puno. Ipak, pojedini proizvođači ovih malih napravica idu korak dalje i kupcima nude mnogo više od onog na šta su oni navikli. Kompanija Kingston je predvodnik u inovacijama na ovom polju i ime je koje se najviše respektuje jer godišnje iz fabrika ovog giganta zna da izađe i desetak novih flešića. Jedan od relativno sveže lansiranih je model HyperX FURY koji slovi za trenutno jedan od najbržih i najizdržljivijih na tržištu…

HyperX FURY ima agresivan dizajn kućišta obogaćen aluminijumskim detaljem u boji koji ga vizuelno razlikuje od  drugih USB fleš diskova na tržištu. Kompatibilan je kako sa PC računarima i konzolama, tako i sa svim aktuelnim Windows i Mac platforma. Dostupan je u verzijama od 16GB (crveni), 32GB (plavi) i 64GB (crni) i idealan je za  skladištenje igara, muzike, fotografija, video materijala i fajlova. HyperX FURY omogućava veoma brz transfer podataka zahvaljujući USB 3.0 protokolu (90MB/s čitanje, 30MB/s upis), a kompatibilan je i sa USB 2.0 standardom što je jako korisno za korisnike koji imaju nešto starije računare.

Pored svega što nudi HyperX FURY je i maksimalno otporan na sve spoljne uticaje, a rezistentan je i na padove i potrese tako da ukoliko slučajno ispadne iz ruke podacima neće ništa biti. Suma sumarum, a kao što smo već napomenuli HyperX FURY predstavlja jedan od trenutn najbržih i najlepših fleš drajvova na tržištu koji je u odnosu na slična konkurentska rešenja tek nešto skuplji. Idealno je rešenje za sve zahtevnije korisnike, ali relano gledano mogu ga koristi svi bez obzira na zahteve jer HyperX FURY je u krajnjem slučaju ipak jedan univerzalni flešić.

Cena (sa PDV-om): za model od 16GB – 2,175,00 dinara
Kontakt: Kingston

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime