Kompanija Kingston predstavila je nove HyperX Cloud II gejming slušalice koje se vizuelno jako malo razlikuju od prve verzije, međutim donose značajno prirodniji kvalitet zvuka, dublji bas i napredniji mikrofon. HyperX Cloud II gejming slušalice krasi i nešto bolja izrada zbog koje verujemo da će se posebno dopasti i audio sladokuscima. Pogledajmo o kakvim slušalicama se konkretno radi.

Kao što smo napomenuli nove HyperX Cloud II gejming slušalice se vizuelno ne razlikuju od prethodne verzije, međutim njihovu osnovu čini napredniji 7.1 zvučni sistem koji donosi neverovatno kristalan i jasan zvuk sa prodornim basovima i bez distorzija. Slušalice su opremljene posebnim jastučićima tako da savršeno prijanjaju za uši, a ono što ih dodatno čini zanimljivm je fenomenalan prateći paket koji se sastoji od brojnih dodataka.

Mikrofon na HyperX Cloud II gejming slušalicama je digitalno poboljšan sa izolacijom buke, kontrolom automatskog pojačavanja i izolacijom eho zvuka putem USB zvučne kartice. Sertifikovan od strane TeamSpeak-a i optimizovan za Skype, mikrofon na HyperX Cloud II slušalicama omogućava bolji kvalitet glasa, čistiji zvuk u igrama i smanjenu pozadinsku buku.

Kingston HyperX Cloud II gejming slušalice preporučuje kako pasioniranim igračima, tako i audiofilima i DJ-evima zbog sjajnog kvaliteta zvuka i maksimalne izolacije od spoljne sredine. Takođe, ove slušalice se mogu koristiti i za potrebe audio-video montaže, kao i za profesionalni rad sa multimedijom. Trenutno im za domaće tržište nije poznata cena, ali prema nekim prognozama trebalo bi da bude sasvim korektna, srazmerno mogućnostima koje ove slušalice donose.

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: Kingston