Do naše redakcije je došao novi HP Pavilion DV-7 koji nas je oduvao svojim karakteristikama ali i izgledom. Crna boja uz dodatke hromiranih površina deluje impresivno i luksuzno, a tu su i diskretne dizajnerske šare koje će se dopasti svima koji traže estetsko savršenstvo.

Prvo što pada u oči je sjajni ekran rezolucije 1600 x 900 tačaka i dijagonale 17,3 inča, što nesumnjivo ukazuje da je ovaj model zamišljen kao zamena za kućne računare. Ostale karakteristike će zadovoljiti čak i najzahtevnije korisnike – Intel Quad procesor na 2 GHz, 4 GB memorije i hard disk od 1000 GB su nešto što se ne viđa baš svaki dan. Za igrače je tu ATI Radeon HD 4650 sa 2814 MB memorije, a dodajmo da je veliki touchpad izuzetno funkcionalan, baš kao i numerička tastatura za koju je bilo dovoljno mesta. Tu su i čitač memorijskih kartica, gigabitni lan, USB WiFi i Bluetooth, baš kao i FireWire i HDMi izlazi, što znači da je ovaj model opremljen bolje nego većina stonih računara. Ugrađena je  i web kamera što će odgovarati svima koji koriste Skype ili slične programe, a u kompletu se dobija Windows Vista, koja može besplatno da se nadogradi na novi Windows 7.

Ako tražite najbolji multimedijalni računar za kuću koji može i da se smesti u torbu i ponese onda je ova zver prava stvar za vas.

Cena: 123,000 dinara
www.pc-outlet.co.rs

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime