Google ja danas najavio da će popularni servis Street View uskoro biti dostupan i u Srbiji.

 

Počevši od danas, Google vozila će nastaviti sa vožnjom kroz Srbiju, dodajući nove snimke na materijal prikupljen prošle godine u tri velika grada Srbije: Beograd, Novi Sad i Niš. Istovremeno, voziće se i kroz već pokrivena područja, kako bi se obezbedile svežije i preciznije fotografije.

Inicijalne Street View fotografije biće dostupne preko Google Maps veoma skoro. Dodatne fotografije prikupljene novim vožnjama biće postepeno dodavane na Street View kako bi i korisnici u Srbiji uživali u prelepim mestima i lokacijama koja će biti dostupne tokom 2014. godine.

Street View je vrlo popularna i besplatna usluga na Google Maps koja je prvi put predstavljena u maju 2007. godine i koja je dostupna u 56 zemalja sveta. Ona omogućuje korisnicima da virtuelno istraže i prošetaju panoramskim fotografijama napravljenim na nivou ulica. Takođe, usluga Street View je dostupna na Google Earth i na Google Maps za mobilne uređaje.
 

„Kada smo otpočeli sa vožnjama prošle godine, od mnogih smo korisnika čuli kako bi želeli da imaju još više fotografija i regija, kao i turističkih mesta koja nismo obuhvatili prvim fotografisanjem. Drago nam je što danas možemo najaviti dodatne vožnje a radujemo se i što će inicijalni ste fotografija biti uskoro dostupan“, izjavio je Joško Mrndže, direktor kompanije Google za Adriatic region.

Za više informacija o usluzi Street View, zaštiti privatnosti kao i kako se Street View može koristiti u privatne i poslovne svrhe posetite https://google.rs/streetview/info 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime