Good Game Global ove godine biće prvi put organizovan u Beogradu. Posle četiri izuzetno uspešne godine u Zagrebu, ovo najveće takmičenje između kompanija u jednoj od najpopularnijih Esports igara – Counter Strike: Global Offensive , dolazi u Beograd, 20. i 21. septembra 2019. i održaće se u Domu omladine Beograda.

Beogradski Good Game ugostiće 16 kompanija sa svojim timovima na dvodnevnom događaju, a svi zainteresovani mogu se prijaviti sve do 15. septembra 2019.

Originalna koncept Good Game-a je povezivanje kompanija kroz gejming, a osmislio ga je Nikola Stolnik, direktor Good Game Global. Njegova ideja bila je da se amaterskim igračima omogući pravi doživljaj Esportova. Jedan od značajnijih ciljeva ovog jedinstvenog turnira je doprinos razvoju gejminga i svih njegovih aspekata, a kroz humanitarni karakter takmičenja učesnici bi učinili nešto korisno za zajednicu i jednako važno, dobro se zabavili.

Cilj je povezati najbolje kompanije regiona, njihove zaposlene, dati im jedinstvenu mogućnost podizanja vrednosti svog brenda, a izuzetno bitan humanitarni deo ovog takmičenja odnosi se na prikupljanje sredstava koja odlaze najboljim regionalnim mladim preduzetnicima kroz Good Game Lift Off takmičenje.

Organizatori najavljuju originalnu scenografiju za takmičarski deo, ali i brojne atraktivne aktivacione zone, na kojima će se predstaviti brojni noviteti na polju gejminga, kao i najnoviji tehnološki trendovi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime