Razvoj računarskih tehnologija je proces koji zahteva kontinuirani razvoj i proizvodnju novih modela svih komponenti, da bi se dobili najbolji rezultati i radne karakteristike. Grafičke karte su uvek bile važne jer je od kvaliteta njihovog prikaza zavisilo da li će korisnici moći da igraju najnovije igre. Situacija je i dalje takva, nove zahtevnije igre zahtevaju adekvatne karte, a Gigabyte je ponudio mnoštvo modela za širok krug korisnika.

GIGABYTE GV-R779OC-1GD

Ova grafička karta spada u kategoriju tihih adaptera zahvaljujući hladnjaku napravljenom tehnologijom “Triangle Cool”. Trougaoni dizajn povećava efikasnost protoka vazduha čime se poboljšava odvođenje toplote i smanjuju turbulencije između rebara hladnjaka, a time se poboljšava hlađenje celog sistema.

Opremljena sa 1 GB 128-bitne GDDR5 memorije ona detaljno prikazuje najzahtevnije 3D igre bez seckanja ili zastoja. Fabrički je overklokovana na 1075 MHz i podržava tehnologije AMD Eyefinity kao i AvivoHD. U slučaju da korisnik želi da poboljša performanse instalirati dve karte i koristiti ih u režimuCrossFireX . Preporučeno je da računarsko napajanje bude minimum 450W.

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime