Iz kompanije Epson nam stiže još jedan ultra zanimljiv HD projektor koji može biti idealno rešenje za projektovanje multimedije visoke definicije. Zapravo, reč je o gejming orijentisanom projektoru visoke radne rezolucije Njegova oznaka je EH-TW490 i konkretno se radi o malom, laganom i full prenosivom HD projektoru besprekorne reprodukcije pigmenata i zavidne detaljnosti. Zapravo EH-TW490 projektor u ovom trenutku predstavlja Best Buy kupovinu u svojoj klasi i upravo zbog toga je privukao našu veliku pažnju, a verujemo da će se i vama dopasti.

Kao i kod svih projektora sa Epson potpisom tako i model EH-TW490 krasi prisustvo 3LCD tehnologije koja omogućva postizanje slike gotovo savršene detljnosti i verno reprodukovanih boja. Ipak, njegova velika prednost se krije u tome što nudi i vertikalnu i horizontalnu korekciju slike do 30 stepeni, kao i garanciju na lampu koja traje 3 godine ili 2000 sati.

Ugrađena elektronika je vrhunska što isto možemo reći i za rashladni sistem koji je veoma tih i aktivira se samo kada se projektor baš dobro (propisno) zagreje. OSD koji prati EH-TW490 projektor je komforno rešen zbog čega nema previše muke sa podešavanjima, međutim ono što po našem mišljenju nedostaje su neki od naprednijih filtera za još prirodniji prikaz sadržaja, ali verujemo da će Epson to rešiti sa sledećom nadogradnjom OSD-ja.

Povezivost je jedna od jačih strana EH-TW490 projektora, bar ona žična, a za najnaprednije korisnike postoji i opciona mogućnost ugradnje Wireless adaptera sa kojim je moguće ostvariti bežičnu interakciju sa najrazličitijim mobilnim uređajima. EH-TW490 projektor nije zahtevan ni po pitanju održavanja i što je veoma bitno za svega par minuta po montiranju je spreman za rad. Odlično se razume sa svim desktop i mobilnim platformama, a cena mu je (kao što smo već napomenuli) više nego korektna.

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: EWE, www.ewe.rs
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime