Direct Link je svoju ponudu proširio novim modelima memorija kompanije GeIL. Ovaj tajvanski proizvođač je jedan od svetskih lidera u dizajnu i proizvodnji memorijskih modula i potrošačke elektronike. Proizvodi GeIL-a se distribuiraju u preko 50 zemalja širom sveta, a reputacija njihovih memorija je već godinama na najvišem nivou.

Ovoga puta predstavljamo super brzi model Ultra Plus, koji spada u kategoriju DDR3 memorijskih modula. Oni su namenjeni najzahtevnijim korisnicima koji traže vrhunske karakteristike i veoma stabilan rad računara. Pohvalićemo atraktivno pakovanje, koje samo po sebi privlači pažnju i ostavlja luksuzan utisak. Ističemo da se GeIl memorije isporučuju sa aluminijumskim hladnjacima, koji prekrivaju memorijske čipove, obezbeđujući vrhunsko hlađenje neophodno za brz i stabilan rad.

 

Ovaj model može da se kupi u pakovanjima sa jednim, ili dva modula. Mi preporučujemo drugu varijantu, kada ćete dobiti dva identična modula, idealna za dvokanalni režim rada. Posebno ističemo model od 2 x 2GB. Što se tiče karakteristika, one su u samom vrhu ponude. Za DDR3 memorije su karakteristični duži tajminzi pa se vrednost CAS parametra kreće od 5 do 10 taktova. Zahtevni korisnici će tako računati na PC3-1280, kao i CL=7-7-7-24 parametre.

 

Na kraju prava poslastica za sve koji žele da izvuku poslednji atom snage iz svoje opreme – GeIL memorije serije Ultra Plus rade i na višim frekvencijama od deklarisanih. To znači da ćete moći da se poigrate overclockingom kako biste dobili zaista najbolje karakteristike. Imajući sve u vidu ni cene nisu previsoke.

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime