GEil je spremio pravu poslasticu za sve igrače, overclockere i druge korisnike računara koji traže najbolje karakteristike iz svakog komada hardvera. Ako želite da izvučete baš svaki atom iz vašeg novog procesora i matične ploče, trebaće vam i brza i stabilna memorija. Naravno, trokanalni pristup će pružiti sjajne karakteristike, a za ovakvu konfiguraciju je potrebno da imate i tri identična memorijska modula.

 

Zato je kompanija Geil spremila ovaj komplet iz serije Black dragon koji podrazumeva tri memorijska modula od po 2GB, savršeno uklopljena kako bi vam pružili potpunu pouzdanost.

Ne samo što ćete dobiti 6 GB vrhunske memorije, već će se ona ponašati veoma dobro kako u deklarisanom opsegu karaktestika koji podrazumeva PC3 standard, magistralu od 1600MHz i tajming 9-9-9-28, tako i prilikom overclockinga.

Black dragon PC3 12800 komplet dolazi u atraktivnom pakovanju, a svaki od modula je zaštićen čvrstom plastikom. Uvek korisnicima preporučujemo da nabave memorijske module u maloprodajnim pakovanjima, pošto samo tako možete biti sigurni da se u transportu nisu oštetili što može u nekom trenutku izazvati probleme, nestabilan rad ili čak totalni kvar.

Na kraju dodajmo da je GEil poznat po veoma stabilnim memorijama, a upravo zbog toga su razvili posebnu proceduru za testiranje svakog modula. Oni se pre nego što izađu iz fabrike opterećuju do maksimuma, što podrazumeva i rad na temperaturi od 100 stepeni. Ako sve to prežive, naći će se u prodavnicama. Naša preporuka!

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime