Fujitsu je nedavno predstavio prenosivi računar koji će vam se dopasti na prvi pogled. Na drugi ćete se već sasvim zaljubiti i poželeti da provedete ostatak života sa njim.

Fujitsu LIFEBOOK AH531 GFO dolazi uz atraktivan dizajn ali po veoma prihvatljivoj ceni što ga odmah izdvaja od konkurencije. Pored estetskog ugođaja tu su i neke druge osobine koje će vam se dopasti.

Bilo da vam je potreban za kancelarijski rad i surfovanje, ili za multimedijalne zadatke ovaj model će se odlično snaći. Filmovi u HD-u i igrice na ovom računaru ne bi ni bili mogući da mu grafika nije jedna od najjačih strana. Ugrađena je takozvana “diskretna grafika”, sa novim NVIDIA GeForce čipom i sopstvenom memorijom (1GB RAM) i zaslužna je za kristalno jasnu sliku i verno reprodukovanje boje.

Čak ni dugotrajno gledanje u kvalitetan ekran dijagonale 15,6 inča, neće vas umoriti – bilo da radite sa tabelama ili se samo zabavljate. To je nesumnjiv znak da Fujitsu nije štedeo na komponentama.

LIFEBOOK AH531 GFO u zavisnosti od konfiguracije može da bude i veoma snažan, sa procesorom Intel Core i3 ili Core i5, druge gerenacije! Poseduje sve standardne tehnologije za bežično umrežavanje (WiFi i Bluetooth adapter po poslednjim standardima), baš kao i sve priključke koji su neophodni za uobičajene primene. Dopašće vam se tastatura koja je otporna na prosipanje tečnosti što je stvarno sjajna stvar, pogotovo ako ste u gužvi ili imate klince koji stalne trče oko vas.

I na kraju tu je još jedna super opcija. Uz ovaj model možete dobiti i do 5 godina garancije!

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime