Ako spadate u osobe koje su stalno u pokretu i "letite" od sastanka do sastanka, a bitno vam je da vaše elektronske informacije uvek budu uz vas, onda je flešić oznake DataTraveler R500 sve što vam treba.

Iako deluje malo robustnije, ovaj fleš drajv je jedan od lakših i najbezbednijih na svetu. Obložen je debljom gumom koja ga štiti od najrazličitijih spoljnih uticaja (kiša, vetar, zračenje…), kao i od padova, potresa i vibracija. Preko njega bukvalno može da pređe kamion – vaše informacije će ostati netaknute.

Vizuelno gledano DataTraveler R500 je preslikani DT R400 flešić, s tim da DT R500 koristi nešto brže memorijske čipove zbog čega cilja na zahtevnije korisnike. Da budemo kokretniji on je baziran na NAND fleš modulima veoma niske latencije i USB 2.0 kontroleru poslednje generacije sa kojim  postiže brzine transfera od oko 35MB/sec.-za čitanje, odnosno 20MB/sec.-kada govorimo o upisu podataka.

Za sada Kingston DataTraveler R500 proizvodi samo u narandžastoj boji i kapacitetima od 16GB, 32GB i 64GB. Cenovno gledano odlično je pozicioniran i upravo zbog toga ima sjajnu prodaju kako u svetu, tako i kod nas! Naša topla preporuka!

Cena (sa PDV-om): za model od 16GB – 2.500,00 dinara

Kontakt: Kingston

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime