Imate profil na Facebooku? E pa od sada svako može da vas pronađe čisto da znate.

Svi oni koji su koristili filter "Who can look up your Timeline by name", koja je omogućavala da ograničite ko može da vidi vaš profil više nemaju tu opciju. Odnosno sada svako može da vidi vaše fotografije i osnovne podatke.

"Mali procenat od 1,2 milijarde korisnika je aktivirao ovu opciju i zato je uklanjamo. Članovi sada mogu zaštiti svoje prisustvo ograničavanjem publike za svaku stavku koju postave o sebi. Takođe, ostaje opcija blokiranja osoba kao i prijavljivanja centru zbog zloupotrebe", napisali su čelnici ove kompanije.

Dakle recite ćao privatnosti.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime