Kompanija Epson u saradnji sa ovlašćenim distributerom BS Procesorom organizovala je u Grand Casinu u Beogradu seminar posvećen Epson štampačima velikog formata. Skup je održan u sredu, 16. septembra a informacije o aktuelnim modelima i novim generacijama Epson štampača velikog formata prisutnima su predstavili Renato Vincenti, Epson Channel Development Manager International, Mauro Fratus, Product Knowledge Manager i Nicola Simonato, Epson Training Specialist.

Posetioci seminara imali su priliku da se upoznaju sa dva nova modela Epson štampača velikog formata Stylus Pro 7900 i Stylus Pro 9900, koji koriste Epson UltraChrome HDR mastila koja u odnosu na predhodnu generaciju mastila imaju dodatnu zelenu i narandžastu boju, što omogućava širi opseg boja pri štampi. Pored ova dva modela bio je predstavljen i Stylus Pro 11880 koji omogućava visoko kvalitetnu štampu na papiru širine do 64 inča,uz pomoć Epson UltraChrome K3 Vivid Magenta mastila.

Prvi put u Srbiji prikazan je Epson eko solventni štampač Stylus Pro GS6000, kojim je  Espon ponudio rešenje konkurentno na domaćem tržištu za outdore štampu visokog kvaliteta. Seminar je bio idealna prilika da kompanija Epson najavi nove modele štampača velikog formata i to Epson Stylus Pro 7900WT koji pored ostalih koristi i belo mastilo, što je bitno za kompanije koje se bave izradom i štampom ambalaže, kao i nove četvorobojne modele Stylus Pro 7700 i Stylus Pro 9700 za CAD i produkcijsku štampu koji predstavljaju pravu revoluciju u ovoj oblasti u pogledu brzine i kvaliteta otiska.

Više o Epson štampačima velikog formata pogledajte na www.epson.rs.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime