Iz Epson-a nam je na test stigao još jedan projektor namenjen prezentacionim i edukativnim namenama. Njegova oznaka je EB-X25 i direktni je naslednik EB-X20 modela koji smo vam u kratkim crtama predstavili pre nekoliko dana. Specifičan je po tome što donosi značajno bolji kvalitet slike i nekoliko funkcija više u odnosu na pomenuti, kao i nešto bolje organizovan OSD. Spada među najlakše i najkompaktnije prezentacione projektore na tržištu, a i sa cenom je veoma konkurentan na tržištu.

EB-X25 projektor se oslanja na 3LCD tehnologiju i napredan MLA (D7) čip zahvaljujući kom je u stanju da ponudi veoma detaljnu sliku besprekorne reprodukcije boja. Idealno je rešenje za moderne kancelarije i male školske učionice, kao i za skromnije prezentacione sale. Poput svog mlađeg brata i EB-X25 projektor se iz svega par poteza montira na najrazličitije zidne i desktop nosače, a ukoliko se javi potreba lako se može preneti sa jedne lokacije na drugu.

Ovaj projektor operiše sa maksimalnom radnom rezolucijom od 1024×768 piksela dok mu je odnos stranica na platnu (ili zidu) 4:3. Poseduje veoma komforan OSD i ima sve aktuelne konekcije preko kojih ga je moguće povezati sa različitim mobilnim uređajima i računarima. Ipak ono što mu nedostaje je Wireless adapter za bežičnu konektivnost, ali verujemo da će Epson isti ugraditi u nekoj od njegovih naprednijih verzija.

Veoma bitna stvar kod Epson EB-X25 projektora je da ga prati sjajna logistička podrška i da se krajnje jednostavno konfiguriše za najrazličitije namene. Može da radi u više različitih modova i spada među energetski najisplativija rešenja na tržištu zbog čega u ovom momentu i predstavlja najtraženiji projektor u svojoj klasi. Za ovaj model je još karakteristično da se malo zagreva i da spada među projektore koji se lako održavaju. Kao što smo napomenuli cena mu je jači adut u svojoj klasi.

Cena (sa PDV-om): 93.381,00 dinara

Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime