Moderan kancelarijski i edu prostor danas se ne može zamisliti bez vrhunskog projektora, a kompanija Epson je ime No 1 u ovoj oblasti. Zapravo, Epson je globalno najveći proizvođač projektora i u svojoj ponudi ima rešenja za najrazličitije namene uključujući i vrhunske prezentacione modele koji se odlično kotiraju na domaćem tržištu. Jedan od njih je i projektor oznake EB-W03 koji vam detaljnije predstavljamo u nastavku teksta.

EB-W03 se vizuelno ne razlikuje od ostalih EB projektora u Epson-ovoj ponudi – tu su vrhunska izrada, lako montiranje, odlična elektronika i dobre mogućnosti za povezivanje. Ono što njega konkretno odvaja od ostalih modela u ponudi je mala potrošnja energije i veoma povoljna cena zbog koje već nekoliko meseci uživa ogromnu popularnost u svetu. Osnovu mu čini 3LCD tehnologija koja u sprezi sa naprednim rešenjima za prelom pigmenata omogućava besprekoran prikaz (projekciju) boja i zavidnu detaljnost i to čak i u situacijama jačeg dnevnog osvetljenja.

U odnosu na modele iz iste klase EB-W03 nudi veći broj lumena i nove funkcionalnosti, kao što su Colour Universal Design (CUD), HDMI izlaz, dugme za isključivanje audio/video signala i slajder za korekciju horizontalnih ivica slike. Jednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji daju do tri puta svetliju sliku, što znači da ne mora da se zamračuje prostorija kako bi se dobila kristalno jasna slika, čak ni preko dana. Takođe, ovaj projektor je jednostavan za korišćenje i ima bolji kontrast koji konkretno iznosi 10000:1.
Kako je reč o kompaktnom projektoru isti se veoma brzo i lako montira bilo na zidne ili stone nosače i za svega par minuta je spreman za rad. Sve što je potrebno da se odradi nakon povezivanja je da se EB-W03 pravilno setuje, mada i za to postoji automatska opcija u okviru OSD-ja. Kada smo već pomenuli OSD da kažemo da je isti maksimalno komforno odrađen, tj. sve opcije su raspoređene tako da korisniku budu na dohvat ruke. Grafičko okruženje je odlično, a ono što je posebno važno da se odlično razume sa svim aktuelnim desktop i mobilnim platformama.

Kao odgovor na rastući trend deljenja informacija sa pametnih uređaja, laptop i tablet računara, ovaj projektor radi i sa iProjection aplikacijom za iOS i Android uređaje. Pomenuta aplikacija omogućava jednostavno deljenje sadržaja preko projekora, ali i brojne napredne mogućnosti vezane za šerovanje najrazličitijih vrsta sadržaja.

Sve u svemu EB-W03 je jedan ozbiljan mali prezentacioni projektor koji će svaku prezentaciju pretvoriti u vizuelno remek delo. Idealno je rešenje za manja radna i edu okruženja i što je jako važno cenovno je više nego korektno pozicioniran.

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: EWE
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime