Ultra mobilni poslovni projektori nisu nikakva novina na tržištu, šta više egzistiraju već više od jedne decenije i nekako su postali sastavni deo inventara svakog ozbiljnog poslovnog okruženja. Kompanija Epson je i na ovom polju vodeći lider,  a rešenja koja nudi kupcima krase moćne radne karakteristike i moderan dizajn. Mi smo u više navrata do sada imali prilike da vam predstavimo Epson-ove mobilne poslovne projektore, međutim nijedan od njih nije otišao toliko daleko kao model EB-1761W.

EB-1761W je projektor koncipiran tako da se lako može poneti sa sobom i apsolutno je kompatibilan sa najrazličitijim desktop i mobilnim platformama. Idealan je za mala poslovna okruženja i male sale, a verovali ili ne teži svega 1.6 kg. Njegovu osnovu čini 3LCD tehnologija koja je sastavni deo svih Epson-ovih projektora, međutim ono što EB-1761W čini posebnim je to što se oslanja na snagu moćnog MLA D8 čipa koji je u stanju da značajno utiče na kvalitet reprodukcije pigmenata i jasnu vidljivost cele slike.

Kada smo već pomenuli kvalitet prikaza da kažemo da je isti na izuzetno visokom nivou i da je Epson i sa ovim rešenjem opravdao repute No 1 brenda u svetu projekcije slike. Nas je posebno oduševila detaljnost koja je u rangu sa projektorima dizajniranim za prikaz multimedijalnih sadržaja. Inače, maksimalna radna rezolucija koju nudi EB-1761W projektor se kreće u okviru od 1280×800 piksela, s tim što je odnos stranica koji nudi 16:10 tako da prezentacije izgledaju veoma pregledno, odnosno maksimalno su transparentne.

Jedna od jačih strana EB-1761W projektora je njegova konektivnost koja se ne oslanja samo na žične mogućnosti već postoji i opcija implementiranja Wireless adaptera u cilju postizanja bežične interakcije sa najrazličitijim gedžetima. Po pitanju održavanja EB-1761W projektor spada u manje zahtevne modele jer je napravljen od izdržljive plastike koja se ne haba i nije podložna ogrebotinama. Upravo zbog toga kao i sveukupnih mogućnosti koje nudi ni cena mu nije baš previše privlačna, ali za one koji imaju česte poslovne prezentacije brzo se isplati.

Cena (sa PDV-om): 117.098,00 dinara

Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime