Kvalitetni i pouzdani rack-ovi za hard diskove i dalje su veoma tražena roba na tržištu pogotovo od strane korisnika koji žele da kreiraju eksterni hard kapaciteta većeg od 1TB. Chieftec u svojoj ponudi ima više vrsta različitih rack-ova, a model koji privlači najveću pažnju kupaca širom sveta i koji će se uskoro naći i na našem tržištu nsi oznaku CEB-7035S i prema specifikacijama može da vidi HDD drajv 3.5-inčnog tipa do kapaciteta od 10TB (misli Chieftec i na godine koje dolaze). Iznad svega CEB-7035S ima implementiran USB 3.0 kontroler zahvaljujući kom donosi ogromne brzine transfera podataka.

Kao što možete predpostaviti Chieftec je i kod ovog rack-a maksimalno uložio u izradu i napravio zaista jedan veoma, veoma kvalitetan proizvod koji uz sve donosi i punu kompatibilnost sa svim aktuelnim Windows i Mac platformama, a odlično se razume i sa velikim brojem Linux distribucija. Sjajna stvar je što se u paketu isporučuje sa svim neophodnim kablovima i šrafovima, kao i sa odličnim šrafcigerom, tako da čim ga izvadite iz pakovanja odmah možete da se bacite na montiranje.

Zanimljiva stvar kod CEB-7035S racka je i u tome što se može držati i uspravno i vodoravno, a po potrebi zbog male težine lako se može preneti sa jedne na drugu lokaciju tako da može predstavljati i mobilnu verziju eksternog drajva. Cena za domaće tržište mu za sada nije poznata, ali znajući cenovnu politiku ovog proizvođača očekujemo da bude sasvim razumna, tj. prihvatljiva.

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: EWE
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime