Toshiba kompjuterski sistemi, divizija kompanije Toshiba Evropa gmbH, danas je predstavio nov asortiman vodećih uređaja za igranje igara. Namenjeni zahtevnim igračima, modeli Qosmio X770 se odlikuju najnovijom tehnologijom koja nudi izuzetan doživljaj igranja igara sa izuzetno realističnim prikazom. Pored toga, Qosmio X770 3D podržava tehnologiju 3D naočara sa aktivnim zatvaračima i pruža potpuno nov doživljaj igranja igara u pokretu. Qosmio X770 3D i ne-3D verzija, Qosmio X770, u prodaji će se naći u Evropi u drugom kvartalu 2011. godine.

Qosmio X770: dizajniran za savršen doživljaj igranja igrica

Qosmio X770 ispunjava velike zahteve ljubitelja igara i savršeno odgovara na najveće izazove u ovom segmentu. Uređaj sadrži snažan procesor sa četiri jezgra  i najnoviju moćnu NVIDIA grafiku, što omogućava vizuelne prikaze visokog kvaliteta od 1080p i doživljaj igranja igara koji prevazilazi grafiku prethodne generacije laptopova i prikazuje i najbrže moguće akcione scene. Pored toga, ima 4GB, 6GB ili čak 8GB RAM-a i savršen 43,9cm (17,3 inča) HD+ displej. Solid State Hybrid 4G drajv sa tehnologijom adaptivne memorije  dopunjava izuzetno snažan procesor i omogućava super brzo podizanje sistema, a zahvaljujući HDMI interfejsu povezivanje laptopa na još veći eksterni ekran je veoma jednostavno.

Qosmio X770 3D: igranje igara u trećoj dimenziji

Pored ovih osobina, Qosmio X770 3D se odlikuje 43,9cm (17,3 inča) Full HD 3D displejem koji podržava NVIDIA 3D Vision tehnologiju, što korisnicima omogućava da dobiju 3D sliku kada nose naočare sa aktivnim zatvaračima. Zahvaljujući tome, Qosmio X770 3D može da prikazuje trodimenzionalne igre neverovatnog kvaliteta. Uz vreme odziva od samo 5ms, displej reprodukuje brze akcione scene bez ikakvog zamućenja. Integrisana 3D veb kamera sa dva sočiva omogućava 3D video konferencije i pravljenje 3D fotografija.

Savršen zvuk igara! Qosmio X770 zvučni uređaj

Odličan i pun zvuk je od suštinske važnosti za gejming uređaje visokog kvaliteta. Zato se dva Qosmio X770 modela odlikuju harman/kardon stereo zvučnicima premijum kvaliteta i dodatnim sabvuferom za moćni bas. Uz podršku Dolby Advanced Audio, ovi laptopovi daju zvuk koji se čuje na audio sistemima visokog kvaliteta.

Duh gejminga: atraktivan i sportski izgled

Zahvaljujući svojim tehničkim specifikacijama i izgledu, ekskluzivni novi Toshibini laptopovi za igre se izdvajaju u svojoj klasi. Imaju moderno, teksturisano crno metalik kućište sa crvenim detaljima, u kombinaciji sa tastaturom sa numeričkim dugmićima koja svetli u crvenoj boji. Sedam osvetljenih dugmića za kontrolu su izuzetno osetljivi na dodir i omogućuju direktan pristup često korišćenim aplikacijama a funkcije kontrole čine korišćenje još jednostavnijim.

Konverzija iz 2D u 3D DVD i mogućnost striminga

Velika brzina obrade podataka modela Qosmio X770 omogućava konverziju 2D u 3D filmova snimljenih na DVD-e. Qosmio X770 modeli podržavaju striming 3D filmova na eksternom 3D ekranu preko HDMI-ja za gledanje 3D filmova** sa prijateljima i porodicom. Podrška NVIDIA 3DTV Play na modelu Qosmio X770 3D koristi brzinu obrade podataka grafičke kartice za konvertovanje raznih PC igara u 3D i igranje na povezanom 3D TV-u.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime