Svako ozbiljno moderno kancelarijsko i kućno okruženje ne može da funkcioniše bez računara i printera, odnosno multifunkcijskog uređaja. Međutim, šta se dogodi kada štampač ili multifunkcionalac iznenada zataje? Glavobolje, glavobolje i mnogo glavobolje, pogotovo ako vam od istih zavisi posao ili štampanje nekih ozbiljnih dokumenata.

Alternativa u vidu “odštampaću” u lokalnoj print radnji može biti trenutno rešenje, ali to pored toga što oduzima puno vremena, mnogo i košta. Mi mislimo da je najbolje potražiti rešenje kod pravih i stručnih ljudi, odnosno u proverenom servisu, kakav je sigurno Eco servis o kome ćemo vam nešto više reći u nastavku teksta.

Eco servis spada u trenutno jedne od najboljih u Beogradu, ako ne i u Srbiji i u svojoj ponudi ima najrazličitije usluge – od servisiranja matričnih, inkjet i laser štampača, do recikliranja kertridža i servisiranja računara fax aparata. Ono što ovaj servis izdvaja od drugih jeste maksimalna posvećenost poslu, brza i efikasna intervencija i veoma korektne cene usluga.

Tokom posete Eco servisu imali smo prilike da se uverimo u stručnost i posvećenost servisera koji veoma brzo i efikasno rešavaju najrazličitije probleme, uključujući čak i one najsloženije – kada otkaže kompletna elektronika štampača ili multifunkcionalca. Upravo zbog toga, kao i svega prethodno navedenog toplo vam preporučujemo da im prepustite vaš pokvareni printer ili MF uređaj – sigurni smo da će ga popraviti u što kraćem roku i po veoma, veoma povoljnoj ceni!

Kontakt: Eco servis, Knjeginje Zorke 56 Beograd
Telefoni: 011-2458-539 i 062-150-86-70

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime