Kompanija Epson poslednjih nekoliko godina drži ubedljivo prvo mesto na listi najboljih proizvođača projektora i u svojoj ponudi pored vrhunskih multimedijalnih rešenja ima i sjajne poslovne i edu projektore, odnosno projektore namenjene za projektovanje najrazličititjih prezentacionih sadržaja. Jedan od njih je i model EB-X18 sa kojim ćemo vas detaljnije upoznati u nastavku ovog teksta.

EB-X18 se vizuelno jako malo razlikuje od ostalih EB projektora u Epson-ovoj ponudi. Napravljen je od čiste (visokokvalitetne) plastike, međutim konstrukcija mu je aluminijumska zbog čega je maksimalno stabilan na najrazličitijim podlogama. Može se montirati na razne zidne i desktop nosače, a ako zatreba lako se može i preneti sa jedne na drugu lokaciju jer teži svega 2.4 kilograma. Zapravo EB-X18 je pravi mali portabilni projektor vrhunskih radnih karakteristika.

Osnovu ovog projektora (kao uostalom i većine Epson-ovih projektora) čini 3LCD tehnologija sa kojom se dobija slika besprekorno reprodukovanih boja i odlične detaljnosti. Moderne prezentacije sa ovim projektorom izgledaju maksimalno jasno čak i kada je prostorija u kojoj se projektuju projekcije osvetljena, što EB-X18 čini dodatno zanimljivim i zahtevnijim korisnicima. Konkretno ovaj projektor je idealan za kancelarijsku i školsku primenu, kao i za male prezentacione sale.

Iako EB-X18 ne pripada nekoj višoj klasi projektora on spada među veoma male potrošače energije i što je jako važno koristi elektroniku koja može da ponudi dug eksploatacioni život. Opremljen je i odlično osmišljenim OSD-jem, kao i malim daljincem preko koga je moguće upravljati svim njegovim funkcijama. Konektivnost mu je takođe jača strana (ima mogućnost opcione nadogradnje Wireless adaptera) ali i odlična cena po kojoj se nudi na tržištu. Topla preporuka!

Cena (sa PDV-om): 68.686,00 dinara

Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime