Vaš omiljeni Domino Magazin je osvojio još jedno važno priznanje! Danas su u Beogradu u Skupštini grada proglašeni najbolji srpski sajtovi po izboru cenjenog časopisa PC Press. Ovo je šesnaesti put da urednici i članovi redakcije dodeljuju "Web Top 50" nagrade.

Prema podacima britanske analitičke kompanije, na svetu trenutno ima 634 miliona Web sajtova, od kojih je čak 51 milion nastao tokom 2012. godine. Teško je precizno reći koji procenat odlazi na one sa sadržajem na srpskom jeziku, ali prema podacima RNIDS-a trenutno postoji 77.060 .RS i 6.858 .SRB domena.

I od svih tih sajtova na srpskom jeziku, Domino Magazin je proglašen za najbolji u kategoriji Lifestyle i zabava!

"Kada pomislimo na lifestyle i zabavu u paketu, prva asocijacija je Domino magazin. Ovaj online magazin pokriva gotovo sve – od zdravlja, mode i umetnosti, preko automobila i gadžeta, pa sve do ozbiljnih tema, posmatranih iz malo manje ozbiljnog ugla. Odličan, upakovan, jednostavan za snalaženje i krcat zabavnim sadržajem, Domino magazin je lako našao vodeće mesto na našoj Top 50 listi", piše u obrazloženju PC Pressa.

Redakacija Domino Magazina se zahvaljuje kolegama u PC Pressu i naravno svim čitaocima na tome što ste i vi doprineli da budemo sve bolji!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime