Pravite žurku, kancelarijski event ili venčanje? Imamo ideju kako da sebi sve olakšate i posebno slanje pozivnica i evidenciju gostiju.

Samo skoknite na Paperless Post stranicu gde ćete pronaći baš sve što vam je potrebno.

Stvar je dosta jednostavna i svodi se na tri koraka. Prvo odaberete neku od pozivnica za vaš događaj. One su razvrstane po kategorijama, ima besplatnih, ali i onih premium koje su radili poznati umetnici.

Kada ste odabrali kreativu, ubacite na njih detalje događaja, tekst pozivnice, datum, mesto i sve što mislite da je važno.

Na kraju možete da pošaljete pozivnice, ali i preko sajta vodite evidenciju o tome ko dolazi a ko ne. Čak možete i da razmenjujete poruke sa gostima.

Ono što izdvaja Paperless Post je što pruža zaokružen koncept koji će vam zaista pružiti sve neophodno oko organizacije različitih događaja, od dizajna pozivnica pa do evidencije gostiju i automatskog slanja poruka.

Dizajnerske kolekcije pozivnica su stvarno atraktivne a ima ih toliko da će vam najveći problem zapravo biti da odaberete samo jednu. Naravno, možete da uploadujete i svoj dizajn pozivnice.

Što se tiče cena, neke od pozivnica su besplatne dok se neke naplaćuju. Ceo sistem funkcioniše kroz coins (novčiće) koji se obračunavaju za svaku poslatu pozivnicu.

To u praksi znači da će vas po gostu poziv koštati od jednog do 3 coina. Cene coina zavise od količine koju kupujete. Recimo 20 je 6 dolara, ali 200 je 28 dolara i cena se snižava dalje sa količinom.

Ako recimo pravite zabavu za 50 ljudi, trebaće vam u proseku stotinak coina što znači da ćete platiti oko 18 dolara, ukoliko kupujete samo 100 coina. Naravno, ako ih kupite više, sve će vas stajati manje.

Sve to verovatno znači da je možda preskupo i previše ambiciozno ako pravite samo sedeljku petkom uveče. Ali ako pravite venčanje sa stotinak zvanica ili korporativni događaj na koji ćete svakako potrošiti nekoliko stotina ili verovatnije hiljada evra, još desetak ili dvadesetak vam i ne pravi razliku.

A dobićete kompletan sistem koji vam olakšava pozivanje i evidenciju gostiju.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime