Veritas Technologies, lider u upravljanju podacima preduzeća od ivice do srži do oblaka, danas je saopštio da je CRN, brend kompanije Channel, postavio Veritas Technologies na godišnju listu Cloud 100. Ovom listom odaje se počast i skreće pažnja stotini najboljih cloud kompanija za 2022. godinu, i to u pet ključnih kategorija: infrastrukturi, praćenju i upravljanju, skladištenju, softveru i bezbednosti.

CRN-ova Cloud 100 lista ukazuje na dobavljače tehnologije zbog njihove posvećenosti partnerima, kao i demonstrirane inovacije u razvoju tehnologije koje se zasnovaju na informatičkom oblaku. Ova lista predstavlja pouzdan resurs za dobavljače rešenja koji traže najbolje pozicionirane dobavljače tehnologija da podrže njihove potrebe za proizvodom i uslugama u oblaku.

Današnje priznanje je dodatna potvrda Veritasovog vođstva u upravljanju podacima preduzeća i njegovih kontinuiranih inovacija u programu “Partner Force” za podršku partnerima dok prebacuju svoje kupce na tehnologiju oblaka, pomažući im da ostvare svoje ciljeve digitalne transformacije.

Veritas je takođe nastavio da prikazuje inovacije u svojim ponudama zasnovanim na tehnologiji informatičkog oblaka, o čemu svedoči i preuzimanje tehnologije koja stoji iza NetBackup SaaS Protection, i njene duboke integracije u NetBackup platformu – pomažući preduzećima da zaštite svoje SaaS podatke na bezbedan, fleksibilan i skalabilan način, dok sve više prihvataju hibridne multi-cloud strategije.

Veritas je takođe nedavno predstavio rešenje NetBackup Recovery Vault. Ono obezbeđuje žilavost na rensomver pretnje u aplikacijama koje su kritične za poslovanje, kroz namenski izgrađen, odvojen prostor za skladištenje rezervnih kopija, istovremeno smanjujući troškove i složenost korišćenja odabranih skladišta u oblaku od vodećih provajdera za dugoročno zadržavanje i pouzdan oporavak rezervnih podataka. Sa ovim rešenjem, Veritasovi korisnici mogu biti uvereni da su njihovi podaci bezbedni u oblaku i zaštićeni od rensomvera, spremni za oporavak od katastrofe i u stanju da ispune uslove usaglašenosti i upravljanja.

Počastvovani smo na to što je CRN kod nas prepoznao posvećenost osnaživanju naših partnera u misiji da obezbede besprekorno korisičko putovanje preko svih oblaka”, rekao je Majk Vokli, viši potpredsednik, Globalnih kanala i saveza u Veritasu.

“Današnje priznanje dodatno potvrđuje Veritasove kontinuirane inovacije širom našeg portfolija proizvoda kako bi se pomoglo klijentima da skalabilno upravljaju i štite svoja multi-cloud okruženja.”

“U današnjem kompanijskom okruženju koje je usmereno na rad na daljinu, usluge u oblaku postale su kritična komponenta neophodna za izgradnju sveobuhvatnih i bezbednih IT rešenja”, rekao je Blejn Raddon, CEO kompanije Channel. “Kompanije izabrane za ovogodišnju Cloud 100 listu pokazale su da iznova podržavaju partnere u stalnom razvoju cloud computing poslovanja sa najmodernijim proizvodima i uslugama. Naš tim pohvaljuje one koji su proglašeni na ovogodišnjoj listi i raduje se što će gledati kako pokreću pozitivne promene u domenu oblaka tokom cele godine.”

CRN-ova Lista Cloud 100 objavljena je u februaru 2022 na ovom linku

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime