Kompanija Apple je paralelno sa predstavljanjem novih iPod media plejera (iPod nano sedme generacije i iPod touch pete generacije) lansirala i nove EarPods slušalica koje se u svakom smislu razlikuju od svega što smo do sada imali prilike da vidimo.

U dizajnerskom i ergonomskom pogledu EarPods slušalice prate konture ušne školjke doneseći veoma prijatan osećaj u ušima, čak i nakon celodnevnog nošenja. Napravljene su od kvalitetne plastike i poseduju posebno osmišljen zvučni sistem koji je u stanju da ponudi mnogo više u poređenju sa slušalicama drugih proizvođača.

Tokom druženja sa EarPods slušalicama uživali smo u zvucima najrazličitijih muzičkih pravaca i u svim situacijama su se pokazale fantastično. Kvalitet svuka je fantastičan – tonovi su maksimalno verno reprodukovani bez distorzija i šumova, a bas je maksimalno optimizovan. To u prevodu znači da sa njima možete uživati u svojim omiljenim muzičkim numerama, ali i u gledanju najnovijih filmova, kao i u multimediji poslednje generacije.

Apple EarPods slušalice isporučuje sa novim iPod nano (sedme generacije) i iPod touch (pete generacije) media plejerima, a pomenute dolaze i u paketu sa ultra popularnim iPhone 5 telefonom. Kada se kupuju odvojeno od poenutih iPod media plejera dolaze sa sjajnim daljinskim upravljačem i odličnim mikrofonom koji komuniciranje sa vama dragim osobama i poslovnim partnerima čini besprekorno jasnim.

Kada se podvuče crta na sve viđeno možemo reći da je Apple napokon odradio dobre slušalice za koje smo potpuno sigurni da će se dopasti i najvatrenijim audiofilima. Moderan dizajn, odlične radne karakteristike i savršen ležanje u ušima dovoljan su razlog da vam ih toplo preporučimo, a i cena im je za ono što nude veoma korektna.

Cena (sa PDV-om): 4.190,00 dinara
Kontakt: Apcom

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime