Asus je napravio uređaj koji će vam postati najbolji prijatelj u slobodno vreme. U pakovanju se pored plejera dobija dosta toga: daljinski upravljač koji je u rangu kvalitetnijh modela za TV, osnovni set kablova za povezivanje, set za instalaciju hard diska (šrafovi, kablovi, tray za montažu), CD i papirno uputstvo, kao i adapter za napajanje. Instalacija diska je jednostavna, sa donje strane plejera se odvrće jedan šraf i skida poklopac a zatim disk povezuje i fiksira pomoću priloženog kompleta.

Sve funkcije osim NAS-a su dostupne i bez diska, tako da njega nije neophodno instalirati da bi se plejer odmah mogao koristiti.

Sam plejer je malo veći od prosečnog 3.5 eksternog hard diska, kućište je crne boje i glossy finiša, sa zanimljivom šarom na gornjoj strani. Napred su utičnice čitača memorijskih kartica (tri slota za CF, SD/MMC i MS/MS Duo formate), kombinovani USB/eSATA i poseban USB 3.0 port. Tu se nalaze i LED statusna dioda kao i IR senzor, a na samom uređaju nema nikakvih drugih kontrola, već sve ide preko daljinca. Pošto postoji kombinovani USB/eSATA port (PowereSATA), to znači da se eksterni eSATA uređaj ne mora dodatno priključiti i na USB port, već se napajanje dobija direktno preko ovog USB/eSATA interfejsa.

 

Sve što bi trebalo da uradite jeste da snimite omiljene filmove i serije, napravite kokice i najzad se opustite.

Direct Link

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime